06 205 459 45 / 06 539 772 11 info@noordzijenhof.com

Plafond stucen

Wanneer wij uw plafond stucen, brengen we een nieuwe laag stucwerk aan op uw plafond. Uw plafond zal er hierdoor weer compleet anders uitzien. Het stucen van een plafond is de ideale manier om beschadigingen, scheuren of vlekken weg te werken. Aangezien een plafond een prominent onderdeel is van uw woning, kan een slecht onderhouden plafond afbreuk doen aan uw gehele interieur.

Er zijn verschillende soorten stucwerk. Spuitwerk op uw plafond kan ook machinaal worden aangebracht: spackspuitwerk. Ook kunnen wij uw plafond afwerken met een platte plint aan de zijkant van uw plafond.

Ook behoort stucstoppen tot de opties. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een strak plafond. Wanneer het plafond van gips gemaakt is, ontstaat er vrijwel altijd scheurvorming langs de zijkant van het plafond. Wij plakken stucstops rondom het plafond, op ongeveer 3 mm van de muur.

U kiest voor het stucen van uw plafond wanneer u het plafond in uw nieuwbouw of bestaande woning wilt opknappen, bijvoorbeeld wanneer hier scheuren of beschadigingen in zitten.

Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en aan de
hand daarvan een passende offerte te maken.