06 205 459 45 / 06 539 772 11 info@noordzijenhof.com

Recensies

Verbouwing van badkamer,kamer en keuken.

5,0 rating
9 december 2019

Goede afspraken gemaakt. Prettig in de omgang. Mooi stucadoors werk geleverd.
Correct volgens afspraak afgewerkt. Zeer tevreden.
Johan

Johan

Uitvlakken wanden en plafonds. / spaken en spuiten plafonds

4,0 rating
29 november 2019

Heldere en duidelijke opname gedaan. Geen gezeur achteraf over meer kosten. Tijdige adviezen.
Betrouwbare mensen die hun vakmanschap duidelijk lieten zien. Minpuntje is dat qua planning wel wat minder kon worden afgeweken.
Al met al een dikke voldoende.

Fam. A.K. van der Galiën

Spackspuitwerk

5,0 rating
23 november 2019

Na de zomer van 2018 de muren laten spacken. Nog steeds zeer tevreden over het resultaat en het ziet er overal keurig netjes uit voor een goede prijs! Daarnaast zijn beide mannen zeer klantvriendelijk, wat gewaardeerd werd!

Joost

Meedenken

5,0 rating
21 november 2019

Vorig jaar hebben Noordzij en Hof ons huis, muren, plafonds, kamer, keuken, douche en slaapkamers volledig aangepakt. We zijn zeer tevreden met het resultaat. De mannen zijn precies, eerlijk en leveren een goed stuk kwaliteit. Wat we ook erg prettig vonden, was dat zij met ons meedachten. Zo van, als ik jullie was zou ik ook, dit of dat doen., dan is het resultaat mooier. En ze hadden gelijk!

Joop en Ria

Het Melkmeisje keuken

5,0 rating
21 november 2019

We hebben in het voorjaar een aanbouw met een nieuwe keuken gekregen. Noordzij en Hof hebben onder andere de achterwand van de keuken een beton look gegeven . We zijn zeer tevreden met het eind resultaat!
Het melkmeisje, met als achter grond de beton look staat prachtig.

Ralia Lubbinge

Bijkeuken

5,0 rating
21 november 2019

Het plafond in de bijkeuken is super strak na het stucwerk van Noordzij & Hof. Komt bij dat ze alles netjes achterlaten en ook nog gezellig zijn tijdens het koffie drinken.

Carola olsen

Passie & vakmanschap

5,0 rating
21 november 2019

Ons huis hebben we in zijn geheel laten moderniseren. Eén van de punten die gedaan moest worden was het stucen van alle muren. Hier hebben we Noordzij & Hof voor in de arm genomen. Het is mooi om te zien dat beide heren met zoveel passie en vakmanschap aan het werk zijn. Het resultaat is verbluffend mooi geworden en zijn hier heel erg blij mee.
Naast het vakmanschap zijn ze ook leuk in de omgang en gaan een dolletje niet uit de weg.
Kortom; wij kunnen hen alleen maar aanbevelen en zouden dit zeker nogmaals doen!

Frans van Dokkumburg

Benedenverdieping spachtelputz

5,0 rating
1 november 2019

Noordzij en Hof hebben 7 jaar geleden onze muren op de benedenverdieping voorzien van spachtelputz. Wij zijn zeer tevreden over het werk wat de mannen toen geleverd hebben. Omdat we sinds kort een nieuwe keuken hebben gekregen moesten er twee muurtjes ook voorzien worden van spachtelputz, ook nu zijn we weer zeer tevreden over het resultaat.

Bob en Saskia Oost