06 205 459 45 / 06 539 772 11 info@noordzijenhof.com

Recensies

Het Melkmeisje keuken

Rated 5,0 out of 5
21 november 2019

We hebben in het voorjaar een aanbouw met een nieuwe keuken gekregen. Noordzij en Hof hebben onder andere de achterwand van de keuken een beton look gegeven . We zijn zeer tevreden met het eind resultaat!

Het melkmeisje, met als achter grond de beton look staat prachtig.

Ralia Lubbinge

Bijkeuken

Rated 5,0 out of 5
21 november 2019

Het plafond in de bijkeuken is super strak na het stucwerk van Noordzij & Hof. Komt bij dat ze alles netjes achterlaten en ook nog gezellig zijn tijdens het koffie drinken.

Carola olsen

Passie & vakmanschap

Rated 5,0 out of 5
21 november 2019

Ons huis hebben we in zijn geheel laten moderniseren. Eén van de punten die gedaan moest worden was het stucen van alle muren. Hier hebben we Noordzij & Hof voor in de arm genomen. Het is mooi om te zien dat beide heren met zoveel passie en vakmanschap aan het werk zijn. Het resultaat is verbluffend mooi geworden en zijn hier heel erg blij mee.

Naast het vakmanschap zijn ze ook leuk in de omgang en gaan een dolletje niet uit de weg.

Kortom; wij kunnen hen alleen maar aanbevelen en zouden dit zeker nogmaals doen!

Frans van Dokkumburg

Benedenverdieping spachtelputz

Rated 5,0 out of 5
1 november 2019

Noordzij en Hof hebben 7 jaar geleden onze muren op de benedenverdieping voorzien van spachtelputz. Wij zijn zeer tevreden over het werk wat de mannen toen geleverd hebben. Omdat we sinds kort een nieuwe keuken hebben gekregen moesten er twee muurtjes ook voorzien worden van spachtelputz, ook nu zijn we weer zeer tevreden over het resultaat.

Bob en Saskia Oost